Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14/02./2021

 


”Διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας  και παροχή τηλεκπαίδευσης

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες του  Δ.Σ Οφρυνίου.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με  Απόφαση  που μας κοινοποιήθηκε , τη Δευτέρα 15-2-2021 διακόπτεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και της ανάγκης τήρησης των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωρινού  Δ/ντη Πρωτοβάθμιας εκπ/σης, Καβάλας , όπως αυτές κοινοποιήθηκαν  με email  τα μαθήματα για τα Δημοτικά Σχολεία του Νομού θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση (Σύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπ/ση μέσω webex) σύμφωνα με την υπουργική απόφαση 131451/ΓΔ4 (ΦΕΚ 4264/30-9-2020) στην οποία εντάσσονται και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η τηλεκπαίδευση θα παρέχεται από τις σχολικές μονάδες σύμφωνα με το ήδη διαμορφωμένο πρόγραμμα μαθημάτων από την προηγούμενη σύγχρονη Εξ Αποστάσεως μέσω webex που είχε υλοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2020 με την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων, δηλαδή από τις 2:10 μ.μ. – 5:20 μ.μ.

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας θα ενημερωθούν μέσω email ή άλλου πρόσφορου τρόπου από τους/τις υπεύθυνους εκπ/κούς των τάξεων  και από το Δντη της σχολικής μονάδας για περισσότερες διευκρινίσεις σε σχέση με την αυριανή εξ αποστάσεως λειτουργία.

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των τάξεων των εκπ/κών και ο σχετικός αρ. αίθουσας (ΙD) ήδη έχουν κοινοποιηθεί από τον Νοέμβριο και παρακαλώ τους γονείς/κηδεμόνες να μεριμνήσουν και να υποστηρίξουν τους/τις μαθητές/τριες για την ομαλή διεξαγωγή της αυριανής εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Με εκτίμηση

Ο Δντης της σχολικής μονάδας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ. ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου