Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2021-2022- ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ


 

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας

    Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός του Δημοτικού Σχολείου Οφρυνίου   για το σχ. έτος 2021-2022   θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9:00π.μ.

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αυλή του σχολείου χωρίς την παρουσία των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών ή άλλων προσώπων, στο πλαίσιο των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 .

Η προσέλευση των μαθητών/τριών  θα γίνει στις 8:15π.μ.

 Οι μαθητές/τριες καλούνται να έρθουν στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9/2021

 1) με τη σχολική τους τσάντα για να παραλάβουν μετά τον Αγιασμό τα βιβλία τους,

 2) φορώντας τη μάσκα τους (ιατρική ή μη ιατρική), η χρήση της οποίας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του σχολείου

 Και

 3) έχοντας μαζί τους τη «σχολική κάρτα για COVID-19», με το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου(self-test) , το οποίο  θα  γίνει 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο, δηλαδή από την Κυριακή 13/9/2021 και το αποτέλεσμα του θα δηλωθεί από τους γονείς/κηδεμόνες, με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών  (taxisnet) στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

https://self-testing.gov.gr

προκειμένου να εκδοθεί η σχετική  «Σχολική Κάρτα για COVID-19», στην οποία αναγράφεται και ο Κωδικός επαλήθευσης.

 

 

Όσοι γονείς δεν έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης της σχολικής κάρτας, αφού δηλώσουν στην πλατφόρμα το αποτέλεσμα μπορούν να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο/φόρμα σχολικής κάρτας σημειώνοντας ωστόσο χειρόγραφα και τον κωδικό επαλήθευσης/υποβολής.

Περισσότερες οδηγίες και διευκρινίσεις σχετικά με την καθημερινή  λειτουργία του σχολείου και τη διενέργεια των self-test θα σταλούν στα e-mails των γονέων/κηδεμόνων στις επόμενες ημέρες.

Τα παιδιά μετά τον Αγιασμό, αφού  παραλάβουν τα βιβλία τους και το ωρολόγιο πρόγραμμα της τάξης τους,  θα αποχωρήσουν στις  9:40π.μ.

Την ημέρα του Αγιασμού

1.    Η μετακίνηση (προσέλευση-αποχώρηση) των μαθητών/τριών από Οφρύνιο , θα γίνει με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους.

2.    Η μετακίνηση (προσέλευση-αποχώρηση) των μαθητών/τριών από Κάριανη  , θα γίνει με λεωφορείο (θα ξεκινήσει από την αφετηρία γύρω στις  8:00 π.μ. και θα αποχωρήσουν τα παιδιά γύρω στις 9.40 π.μ.)

3.    Η μετακίνηση (προσέλευση-αποχώρηση) των μαθητών/τριών από Ορφάνι  , θα γίνει με λεωφορείο (θα ξεκινήσει από την αφετηρία γύρω στις  8:00 π.μ. και θα αποχωρήσουν τα παιδιά γύρω στις 9.40 π.μ.).

4.    Η μετακίνηση (προσέλευση-αποχώρηση) των μαθητών/τριών από Παραλία Οφρυνίου  , θα γίνει με λεωφορείο (θα ξεκινήσει από την αφετηρία γύρω στις  8:10 π.μ. και θα αποχωρήσουν τα παιδιά γύρω στις 9.40 π.μ.).

.

                                                Καλή μας Σχολική Χρονιά!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου