Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για 27/10/2021

 


Την Τετάρτη 27/10/2021 στο  σχολείο μας  θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου (το κάθε τμήμα χωριστά στις τάξεις τους  και μόνο με την παρουσία των εκπαιδευτικών και μαθητών) και η τελετή παράδοσης –παραλαβής της σημαίας στον σημαιοφόρο του σχολείου μας. Η παράδοση της σημαίας από τον Διευθυντή του 10/θ Δημοτικού  Σχολείου Οφρυνίου στον  σημαιοφόρο θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπων των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει κανονικά με τα λεωφορεία την ίδια ώρα όπως γίνεται καθημερινά.

Η αποχώρηση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ.

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα εκπροσωπηθεί στην παρέλαση που θα γίνει στην έδρα του σχολείου μας στο Οφρύνιο στις 28/10 από τη Σημαία ( 6 άτομα ) και μόνο από τους μαθητές των ΣΤ τάξεων.

Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει. (27/10 &28/10)

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας (υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, κλπ).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου