Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 24-03-2022 λόγω του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες στις 08:15 και θα σχολάσουν στις 09:45.

Τα πρωινά δρομολόγια των λεωφορείων θα γίνουν κανονικά.

Τα λεωφορεία θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου στις 09:45.

Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει. 

 

Την Παρασκευή 25-03-2022, θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και παρέλαση όλων των τάξεων του σχολείου μας στο Οφρύνιο (έδρα του σχολείου). Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κα Ανδρεάδου Μαριάνθη.

 Οι μαθητές/τριες  μπορούν να φορέσουν: τα κορίτσια άσπρο πουκάμισο με μπλε φούστα, άσπρο καλσόν με μαύρο παπούτσι και τα αγόρια αντίστοιχα άσπρο πουκάμισο, μπλε παντελόνι  με άσπρη κάλτσα και μαύρο παπούτσι (όχι αθλητικά).

Την Παρασκευή 25-03-2022, όλοι οι μαθητές των τάξεων θα πρέπει να βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Οφρυνίου στις 10:00 π.μ. Μετά το τέλος της παρέλασης, οι γονείς θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να παραλάβουν τα παιδιά τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του COVID19 οι μαθητές θα έχουν μαζί τους μάσκα την οποία δεν θα την φορέσουν την ώρα της παρέλασης.

Μόνο ο σημαιοφόρος από το τμήμα Στ1, οι παραστάτες ,η μαθήτρια για κατάθεση στεφάνου και οι μαθητές του Στ1 τμήματος  θα  παραβρεθούν στην δοξολογία και θα πρέπει να βρίσκονται στο Δημοτικό Σχολείο  το Οφρυνίου στις 9:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου