Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Βιωματική δράση από το Σύλλογο ´´Αγάπή´´Βασιλικής Κόμνου

 Την Παρασκευή 23/2/2024 οι μαθητές των Ε ´ και ΣΤ ´ τάξεων του σχολείου μας ,είχαν μία μοναδική και άκρως ενδιαφέρουσα βιωματική δράση .Το θέμα της δράσης ήταν η γνωριμία -εξάσκηση στην ΚΑΡΠΑ(καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ) και πνιγμονή. Η παρουσίαση της δράσης έγινε από το Σύλλογο ´´Αγάπη ´´ Βασιλικής Κόμνου και τις εκπροσώπους /εκπαιδεύτριες κα Ελένη Τσώνη (μητέρα της Βασιλικής και πρόεδρο του συλλόγου ) και την κα  Αθανασία Σερπάρη.

Τις ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τον εξαιρετικό τρόπο παρουσίασης ,την αγάπη ,τις γνώσεις που μας μετέφεραν και κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών μας οι οποίοι παρακολούθησαν και συμμετείχαν με ενθουσιασμό!!! 

Κάποια δυσάρεστα γεγονότα γίνονται η αφορμή για να συσταθούν τέτοιοι σύλλογοι για να μας αφυπνίσουν ,να ενημερωθούμε ,να εκπαιδευθούμε και ίσως να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και  να σώσουμε ένα συνάνθρωπό μας!!!

Ελένη καλή δύναμη ,καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο σας και εύχομαι : ´´Η Βασιλική να δίνει ζωή μέσα από τη ζωή της!!!´´

Σας ευχαριστούμε πολύ και σίγουρα θα τα ξαναπούμε .































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου